Bemutatkozás








Zongor Klárának hívnak. Pár éve kezdtem el ölelnivaló babákat és állatokat varrni. Természetesen első próbálkozásimhoz segítségre volt szükségem. Egyik karácsonyra páromtól "Tilda" könyveket kaptam, melyek segítségével nagyon hamar beletanultam a babák varrásába. Azóta egyre több saját ötlet is megszületett. A varrás minden fázisát nagyon élvezem, a sablonkészítéstől kezdve. Legutoljára varrom rá állataimra a szemeket, ekkor kapják meg végleges karakterüket. Nevüket már az elkészítés közben kitalálom - ebben sokszor segítségemre van a lányom, Luca is - , de az is előfordul, hogy a későbbi gazdájuk nevét kapják.

Honlapomon a különböző állatokat és babákat külön-külön is megtalálhatjátok, de akár egy-egy jeles ünnepre is rákkatinthattok!

A varrotkákat (ahogy Kriszti barátnőm nevezi őket) lapozgatós könyv formájában is megtekinthetitek.


Jó keresgélést!


Klára

2011. február 8., kedd

Csigák


A hetesikrek
Csigáimat Tilda könyvből varrtam, de megpróbáltam őket egyedivé varázsolni.

JEAN-JACQUES

Jean-Jacques Franciaországból érkezett (1987-ben indult Limoges-ból). Szereti nézni az őszi falevelek hullását és a hóvirágot. Nem szereti a sós ételeket és a ropit. Szabadidejében hasizomgyakorlatokat végez barátjával Jean-Pierrel.
Ára: 2.000 Ft (mindegyik csigusz)
Jean-Jacques
Jean-Jacques
Jean-Jacques
JEAN-PIERRE

Jean-Pierre, vagy ahogy a többiek hívják Pierrot, 1989-ben követte barátját a Francia Középhegységből. Ketten döntöttek úgy, hogy a bakonyi hegyek és erdők ideális otthon lesz számukra és a magyar csigalányok is megdobogtatták szívüket. Pierrot szereti a kéksajtot és a napsütést, nem szereti az ínyenc franciákat, akik csak a fejedelmi lakomát látják benne. Szabadidejében a hasizom-erősítés mellett különböző szemtornákat végez és jógázik.
Jean-Pierre
A HETESIKREK
A hetesikrek karácsonyra készültek 7 unokatestvérnek, így őket kis gazdáik nevezték el.
Gasztro-csiga elölről
Gasztro-csiga hátulról
Pillangós csiga - variáció 1.
Pillangós csiga - variáció 2.
Pillangós csiga - variáció 3.
Csiga kockás pizsiben - variáció 1.
Csiga kockás pizsiben - variáció 2.
Csíkos csiga
A kiállításon...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése