Bemutatkozás








Zongor Klárának hívnak. Pár éve kezdtem el ölelnivaló babákat és állatokat varrni. Természetesen első próbálkozásimhoz segítségre volt szükségem. Egyik karácsonyra páromtól "Tilda" könyveket kaptam, melyek segítségével nagyon hamar beletanultam a babák varrásába. Azóta egyre több saját ötlet is megszületett. A varrás minden fázisát nagyon élvezem, a sablonkészítéstől kezdve. Legutoljára varrom rá állataimra a szemeket, ekkor kapják meg végleges karakterüket. Nevüket már az elkészítés közben kitalálom - ebben sokszor segítségemre van a lányom, Luca is - , de az is előfordul, hogy a későbbi gazdájuk nevét kapják.

Honlapomon a különböző állatokat és babákat külön-külön is megtalálhatjátok, de akár egy-egy jeles ünnepre is rákkatinthattok!

A varrotkákat (ahogy Kriszti barátnőm nevezi őket) lapozgatós könyv formájában is megtekinthetitek.


Jó keresgélést!


Klára

2011. február 13., vasárnap

Libás boszi

Ő az első! Jellemző rám, hogy amikor belevágok egy új technikába, vagy munkába, akkor sohasem az egyszerű, könnyen elkészíthető fajtákkal kezdem, hanem azonnal választok egy nagy falatot. Ez a baba-varrással is így volt. Fruzsina volt az első baba - azaz boszi - akit a Tilda-könyv instrukciói szerint megvalósítottam.
Íme:
Fruzsina
FRUZSINA
Fruzsi szereti a 60-as évek rockzenéjét, főleg a Mystery Gang zenekarért van oda.  Imád aludni, ez látszik is rajta, sokat ásítozik. A tavasz a kedvenc évszaka. Nem szereti, ha koszos a keze. Imád emberekkel foglalkozni, ha nagy lesz ápolónőnek fog tanulni.
Gazdája: Luca


Fruzsi az ágyon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése