Bemutatkozás








Zongor Klárának hívnak. Pár éve kezdtem el ölelnivaló babákat és állatokat varrni. Természetesen első próbálkozásimhoz segítségre volt szükségem. Egyik karácsonyra páromtól "Tilda" könyveket kaptam, melyek segítségével nagyon hamar beletanultam a babák varrásába. Azóta egyre több saját ötlet is megszületett. A varrás minden fázisát nagyon élvezem, a sablonkészítéstől kezdve. Legutoljára varrom rá állataimra a szemeket, ekkor kapják meg végleges karakterüket. Nevüket már az elkészítés közben kitalálom - ebben sokszor segítségemre van a lányom, Luca is - , de az is előfordul, hogy a későbbi gazdájuk nevét kapják.

Honlapomon a különböző állatokat és babákat külön-külön is megtalálhatjátok, de akár egy-egy jeles ünnepre is rákkatinthattok!

A varrotkákat (ahogy Kriszti barátnőm nevezi őket) lapozgatós könyv formájában is megtekinthetitek.


Jó keresgélést!


Klára

2011. február 9., szerda

Rénszarvasok


Margot és Rita, az utazás előtt ismerkedtek meg
Rénszarvasaim szintén "tildások", és nagyon szeretik őket gazdáik!

Zsuzska és Misi régóta barátok
ZSUZSKA
Zsuzska a messzi Finnországból, a Télapó kötelékéből került hozzánk. Szereti a friss zuzmót és az északi fényt (amit sajnos itt nem nagyon élvezhet). Nem szereti, ha megzavarják elmélkedésében, ugyanis nagyon szeret filozofálni csendes téli estéken a cserépkályha tetején. 
Gazdája: Zsuzsanna
Ára: 2.500 Ft (mindegyik rénszarvas)
Zsuzska
MISI
Misi szereti a finn rockzenét, ugyanúgy, mint gazdája. Szívesen részt venne bármilyen rock-koncerten, de eddig még nem sikerült eljutnia. Talán egy hátizsákban...? Addig is a neten keresgél újabb és újabb együttesek után. Nem szereti a sárgadinnyét és az articsókát. Szabadidejében síelni tanul.
Gazdája: Misi
Misi
NINA ÉS MARGOT
Nina, Margot-val együtt már Belgiumban élnek, két tündéri kislány vigyázz rájuk. Természetesen szeretik a gyerekeket, Nina az eper-, míg Margot a vaníliafagyit. Nem szeretik a nagy hőséget és a forgalmas autópályát. Ennek ellenére úgy döntöttek, hogy az autóval való közlekedés még mindig sokkal kényelmesebb, miután repülővel utaztak Belgiumba, ami eléggé megviselte őket. Szabadidejükben szóvicceket gyártanak.
Gazdáik: Nina és Margot
Nina
Nina közelről
Margot
 RITA
Rita igazi rénszarvas-lány. Szereti a divatról szóló magazinokat lapozgatni és imád vásárolni. Az idei divatnak megfelelően apró norvég-mintás sapkával örvendeztette meg magát. Nem szereti a sóskát és a mentateát. Új hobbija a kötés és a horgolás. Margot-val gyakran e-mailezik.
Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése