Bemutatkozás








Zongor Klárának hívnak. Pár éve kezdtem el ölelnivaló babákat és állatokat varrni. Természetesen első próbálkozásimhoz segítségre volt szükségem. Egyik karácsonyra páromtól "Tilda" könyveket kaptam, melyek segítségével nagyon hamar beletanultam a babák varrásába. Azóta egyre több saját ötlet is megszületett. A varrás minden fázisát nagyon élvezem, a sablonkészítéstől kezdve. Legutoljára varrom rá állataimra a szemeket, ekkor kapják meg végleges karakterüket. Nevüket már az elkészítés közben kitalálom - ebben sokszor segítségemre van a lányom, Luca is - , de az is előfordul, hogy a későbbi gazdájuk nevét kapják.

Honlapomon a különböző állatokat és babákat külön-külön is megtalálhatjátok, de akár egy-egy jeles ünnepre is rákkatinthattok!

A varrotkákat (ahogy Kriszti barátnőm nevezi őket) lapozgatós könyv formájában is megtekinthetitek.


Jó keresgélést!


Klára

2011. február 10., csütörtök

Macska a strandon




ROZI
Rozi nemrég született. Nevét szüleim vörös cicájáról kapta. Rozi nagyon szereti, ha simogatják és este gyakran játszik ágyazás közben a lepedő alatt. Imádja a nápolyit és szereti elkapni a rózsabogarat. Sok időt tölt a kertben, madarakat szeretne fogni, de színe ebben gyakran megakadályozza. Nem szereti az állatorvost, és a fedeles kosarakat. A nagy hóval sincs különösebb barátságban. Leginkább a strandon érzi jól magát, de úszóruháját sosem meríti vízbe...
Neki még nincs gazdája.
Ára: 5.000 Ft


 
Párom szerint ő igazából egy medve-macska :-)


2 megjegyzés:

  1. Szia Klári,

    nagyon édes a kis könyv Roziról és az anyakönyvi kivonata is nagyon komoly lett! :)

    Tündérke!

    Gratulálunk,

    Roni és Isti

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen, a többieken még dolgozom. Holnap mennek hivatalos fotóshoz a nyuszik, gólya és a mókus is! :-)

    VálaszTörlés